Vraag ons om hulp, en wij vragen door

Elke zaak en iedere betrokkene is uniek. Om tot een passende oplossing te komen waar iedereen zich in kan vinden, vragen wij daarom door. We willen weten wie de zaak betreft, wat uw behoeften zijn en hoe uw persoonlijke situatie er uit ziet. Het leveren van kwaliteit betekent voor ons oog voor detail en het stellen van de juiste vragen. Alleen dan is het mogelijk om een oplossing op maat te bieden.

WIJ HEBBEN DE KENNIS, ERVARING EN NEMEN DE TIJD.

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

We horen graag eerst met welke vraag u zit, waar u behoefte aan heeft en hoe uw persoonlijke situatie er uit ziet. Kom eens langs op de koffie, dan hebben we het daar even over.

Offerte

Voordat we aan de slag gaan met uw zaak informeren we u over de prijs. Wij zijn geen ‘uurtje factuurtje’ notariaat, maar kijken met zorg naar uw geval en bieden een totaaloplossing voor een totaalprijs.

Oplossing

Vervolgens gaan we voor u aan de slag. In veel gevallen wordt werk achter de schermen verricht in juridische taal waarvan u wordt ontlast. Wellicht hebben wij uw hulp nodig bij het beantwoorden van een aantal vragen.

Meedenkend

De mensen van De Tijd denken met u mee. We zijn kritisch, vragen door en zijn soms een tikkeltje eigenwijs. Dat doen we om te komen tot de meest optimale oplossing voor uw situatie.

Meelevend

Notariële zaken gaan bij ons vaak om menselijke situaties. We zijn objectief, onpartijdig en meelevend voor elke belanghebbende. Dit is een belangrijke eigenschap voor ons als neutrale bemiddelaar.

Maatwerk

Oplossingen voor menselijke zaken behoeven aandacht en maatwerk. We kijken echt naar uw situatie. Omdat iedereen anders is, is ook elke oplossing die wij leveren uniek.

Leg uw situatie aan ons voor, wij nemen de tijd om te luisteren.