Hoe we voor u klaar staan

‘Wij zijn de tijd vooruit’ en ‘gezelligheid kent geen tijd’. Zo kunnen wij er nog een heleboel opnoemen. Maar boven alles, nemen wij voor u de tijd. We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw situatie en vervolgens te komen met een oplossing die daarbij past. We begrijpen dat een notariële zaak en wetboektaal voor u als cliënt soms vooral vragen en onduidelijkheid oproept. Ons specialisme is niet alleen zorgen voor een goede afwikkeling, maar ook de zaak en mogelijkheden voor u verhelderen. Zodra alle vragen zijn beantwoord kijken we samen naar de beste oplossing. Wanneer nodig zorgen wij voor u dat deze oplossing juridisch op papier komt. De Tijd is wellicht niet het goedkoopste notariaat dat u kunt vinden, maar wel het meest ontzorgende. Bij ons loopt u de deur uit met antwoorden, oplossingen en een gerust gevoel.

De mensen van De Tijd

Ons team bestaat uit betrokken mensen die met uw persoonlijke situatie meedenken, uw zaak wordt écht onze zorg. Door ons te verplaatsen in uw situatie en eventuele andere belanghebbenden in de zaak, komen we tot het beste resultaat. Het team van De Tijd heeft brede juridische kennis. Daarom zullen wij u altijd adviseren in randzaken mocht dat nodig zijn. Onze adviseur in familierecht weet ook alles van algemene zaken, onze registergoed specialist zal u wijzen op eventuele bijkomende familiezaken en onze corporate jurist denkt mee over bijvoorbeeld persoonlijke consequenties van een gekozen rechtsvorm.

De Tijd van vroeger

De Tijd notariaat is vernoemd naar de (koren) molen van mijn grootvader. Vandaag de dag is deze molen te Oostendorp (Gemeente Elburg) nog altijd te bezichtigen en zelfs regelmatig in bedrijf. Houdt u van historie? Dan vertel ik u er graag meer over! Komt u eens langs om kennis te maken?

Erik Visscher, uw notaris

“Komt tijd komt raad”

Wij luisteren met aandacht, en vragen door.

Kom eens langs op de koffie